top of page

Despre ARIPAD

logo aripad.png

Cine suntem: Asociaţia Română a Industriei Produselor Alimentare cu Destinaţie Nutriţională Specială reunește membri din industria producătoare de alimente pentru sugari și copii mici și alimente cu destinație medicală specială.

 

Misiunea ARIPAD este aceea de a asigura un nivel de viață ridicat atât mamelor cât și sugarilor, membrii angajându-se să ofere cel mai înalt nivel de siguranță alimentelor.

ARIPAD întreprinde și promovează politici pentru sănătatea mamei și a copilului în aliniament cu standardele legislative internaționale, europene și naționale. Asociația este dedicată eforturilor de dezvoltare a politicilor naționale, promovând centrarea acestora pe nevoile mamei și a copilului. De asemenea, ARIPAD este dedicată eforturilor de cercetare pentru identificarea dificultăților și stabilirea soluțiilor pentru toate categoriile opiniei publice impactate sau beneficiare a substituenților de lapte matern.

Obiectiv
Membri
Nestle.jpg
Nutricia.png
ALLIANCE HEALTHCARE ROMANIA .jpg
Afilieri internaționale
FINAL_SNE_Logo_600_294.jpg

Obiectivul Asociației este promovarea și susținerea categoriei de alimente cu scop nutrițional special într-un mod corect și echitabil, protejând și încurajând alăptarea, precum și susținerea unui dialog permanent cu autoritățile de stat și experții în domeniu. În activitatea sa, Asociația este ghidată de un Cod de etică, la care toți membrii asociației au aderat în mod voluntar.

opbiectivul asociatiei aripad.jpg
bottom of page